Ahojík, ano, znám "aarroo", jsem ráda, že jsi taky tady... děkuju ti, to já se podívám hned jak budu mít časík, na tvoje dílka... Ještě ti napíšu. Měj se hezky a ještě jednou děkuju moc!!! :)
06.11.2006 15:27:00 | darmar~2
Hm, to je zajímavé dílko. Líbí se mi - stejně jako spousta dalších.... stejně jako Tvůj blogísek....
Tady jsem známá jako Aro, ale Ty mne jistě znáš jako AARROO ze Zpovědnice 8)
Krásný den!!!
04.11.2006 14:55:00 | Aro