fantazie
Říkal mi, že jako dítě
bál se hloubky kaluží
dětská fantazie splétá
krásné sítě a na ně
dospělost již nestačí
Šlápnout do zrcadla,
kde koruna je stromů
k tomu odvaha mu chyběla
On bláhový snad věřil tomu,
že hlubina ho lákala
Byl tak roztomilý, když
prozradil to dětské tajemství
spolu za ruku jsme se vzali
a šlapali do louží království
Komentáře (2)
Komentujících (2)