jéje vy jste zaltíčka, maminko omlouvám se nebyla nálada, bylo moc práce a starostí i se školou tak:) šmudlíčku a my se přeci mazlíme vzájemně:) jsem moc ráda že komentujete všichni a tak hezky:)))
01.11.2006 15:34:00 | Jats
i já jsem si užila Tvé básničkování... :-) kdes byla? Dlouho ses neozvala. Chyběla jsi mi
01.11.2006 11:02:00 | mamina
Ahoj milá Jats, je to hezké psaní jak z říše pohádek...jsi citlivé poctivé děvče a já tě cením, v tomto světě ošklivém, mladá hezká holka píše a tak dobře křehce a citlivě...
01.11.2006 09:33:00 | Jarky
Tady je, holčička moje.
Zase taková mazlivá slovíčka.
No co jsem měl dělat - pomazlil jsem se.
01.11.2006 09:08:00 | smudlinek