Anotace: život z mého pohledu...pls ohodnoťte...
jejda. promiň, jestli jsem Tě tak zmátla... jen.. no nějak to zrovna v tu chvíli, kdy jsem to četla zarazilo... jako napsané a celkově se mi to na jednu stranu líbí, na druhé straně jako na člověka, který má k Bohu osobní vztah, to nějak zapůsobilo divně... o ničem jiném ten můj komentář nebyl.. :-))
04.11.2006 21:19:00 | Zma