Anotace: Krátká báseň. Mám ji rád a snad se bude líbit i vám. Prosím hodnotit, i když negativně.
myšlenkově i obrazově je to pěkné jen to podvojné rukávničení se mi nelibí
01.11.2006 18:39:00 | Pavel Kotrba
Je tam cejtit prožitek a to se u básní cení, to je důležitý, když umíš předat pocit, náladu, atmosféru a to se Ti tady určitě povedlo...
01.11.2006 16:35:00 | Hannazka