Anotace: Nepovažuji to za báseň, spíš takový výplod mé mysli. Prosím opět o komentáře a hodnocení
Mnnno, tady je těch hrubek docela naseto... ale o tom to neni zas až tak moc... ale tady mi teda chybí trošku i nějakej ten pocit... pokus o odlehčení nakonec - proč ne? ale pointa, nebo sdělení? Že co se nám může zdát hrozné je v podtatě třeba jen legrační?
V tomto případě bych komentář shrnula do - co tím chtěl básník říci?
Ale hlavu vzůru - piš, piš, piš jako s křídly myš
01.11.2006 17:04:00 | Hannazka