Příteli můj
Anotace: máš-li sílu , já mám víru
Příteli můj
vložila jsem ti důvěru do dlaní,
prosím nezraň ji.
Příteli můj
svěřila jsem ti svá tajná přání,
já věřila ti , i když se to zdá jen k pousmání .
Mé tajemství je u tebe ukryté nikdo se je nedoví,
ty strážíš je svým mlčením,jsi jak strážce stínoví.
Přátelství je jako zrání
o důvěře , o poznání.
Přátelství není sobecké
v přátelství se učíme dávat i brát
mluvit i naslouchat.
Přátelství nastaví ti pravou tvář,
jestli to dokážeš vydržet ,
to prosím zvaž..
Komentáře (1)
Komentujících (1)