Positivní dílko
Anotace: je to krátký, ale je tam vše co sem chtěl.
Positivní dílko
Jendna holka co mě nechce
chtěla abych napsal positivní dílo
myslí si asi , že de to lehce
Já však stále píšu, jak je mi milo.
Tak HIP , HIP hurá – svět je krásný
zvlášť ,když je člověk sám
myslím ,že nyní je to jasný
co v srdci chci a co v něm mám.
Komentáře (0)