Čekání na zimu
Anotace: ...takové malé těšení se
Čekám na první vločku sněhu
Radostně polikám studený vzduch
Čekám bílou něhu
Čekám na první zimní pluh
Čekám na vánoční hvězdu
co rozplyne se na jazyku
Doufám v otevření vjezdu
Jsem připravena zpívat chvály díků
Čekám na zimu,kdy tuhne tělo
A srdce roztává
Čekám na tělo v krmítku co se chvělo
Čekám na chvíle kdy člověk doma vyhrává.
Komentáře (1)
Komentujících (1)