a by the way, určitě se to bude číst víc jako báseň než úvaha, kdo by dnes četl úvahy, kdo chce dnes v té zrychlené době uvažovat v úvahách...hlavně že to není banální a je to takový volný verš..podívej se na Charlese Bukowského- to je kultovní básnik americký a jeho básně jsou vlastně jen krátké úvahy s pointou, někdy i bez pointy...
02.11.2006 15:28:00 | Jarky
komentář si najdi u Kaiky, omylem jsem to překlikla k ní..sorry..je před tebou
02.11.2006 15:13:00 | Jarky