Slzy kapou z palem lávou orosených
Anotace: Vážně se chceš vrátit?
Slzy kapou z palem lávou orosených
Slzy kapou z palem lávou orosených,
A na ostrově ticho nastalo.
Ani jeden mamut tady nezbyl
A stravy v džungli zbylo pramálo.
Oběť jsi zde zavřená, cesta k břehům uzamčená –
Jen plout, plout přes moře do dáli –
Snad abychom se zasmáli,
Když tonout budeš v povzdálí?
Loďka odplula, je již příliš vzdálená –
A Tvá touha neskutečná a zmatená.
Co dělat máš? Žhavost palem je nezměrná,
A šance na návrat nesouměrná….
Slzy kapou z palem – pozdě!
Už nelze vrátit cos přístavu vzal!
Už neuvidíš pevné břehy
Ať místo lásky máš jen žal!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)