brouzdání zimními sníky
Anotace: taková...klidová
zastav se maličká
tmavá je obloha
jak krásně září
padající hvězda
podívej
chudinka
pláče
a ty si musíš něco přát
aby neumřela
zbytečně
podívej pořád pláče
tak nebuď smutná
s každou její slzou
přistane ti na tvář
maličká vločka
chumelí
asi pláče hodně hvězd
nediv se
i velcí mohou plakat
tak zapal svíčku
a dej kaštan srnkám
tiše spinkej
ve svých snech
o princeznách
tě bude hladit
láska měsíčních paprsků
má malá milá lesní vílo
Komentáře (8)
Komentujících (8)