.... pěkný .... a tečku nehledej ..... ta tam samozřejmě je ...
a jako autobus / ale to ty víš, ne? na to ode mě nápovědu nepotřebuješ ...:-))
07.11.2006 03:23:00 | HarryHH
...hm , tak se mi to líbí víc , než když jsem mrzl dnes na zahradě ...
...tam to fučelo ...
...tady zahřálo ...
02.11.2006 16:27:00 | WhiteSkull
je to super..moc peknej napad..
akorat..me tam trochu chybi nejake zakonceni..takova ta posledni tecka..
02.11.2006 16:19:00 | Lady Celebrian