Pro bezbolestnost usnutí..
Anotace: I takové to může v noci být :) Určitě to znáte.
Pro bezbolestnost usnutí přeji si slyšet tvůj dech.
Zbyla tu jen kapka vína, malý pohár na sklonku noci a rána.
Třpytí se a pohybuje v rytmu ještě chvějících se rtů
Dívám se na tebe, jak usínáš a posouvám v duchu čas zpátky.
Prožít to souznění znovu, cítit sladkost bytí a přiblížit se mým snům.
Pro bezbolestnost usnutí přeji si …
Komentáře (2)
Komentujících (2)