Un dia de Noviembre
Ulička kostela,
jindy pevný řád.
Bez pouhého slova
dnes schová se do řad.
Pro nás melodií ledu.
Ať praskne jemností.
Zahalí nás do sametu
... a neopustí.
Vznáší se s tím, že nejsme tu sami
... jen nedohlédneme za roh.
Komentáře (1)
Komentujících (1)