Anotace: když někdo odejde a zbydou jen vzpomínky...
jj...soulasím...je to velmi dobré téma, které se dá spracovat ještě daleko lépe, ale tím nechci říct, že by tohle bylo úplně špatné. Tyhlety básnišky vždycky dojmou...protože jsou psány někde od tam...tam...od srdce...;)
lizzie...
02.11.2006 20:39:00 | Lizzzie
Taky jsem to zažila... Tak intenzivně bolestivé téma... Vybral sis kvalitní materiál, košatý, dalo by se na něm více pracovat, zkus to! Držím palce.
02.11.2006 19:07:00 | Bajík