podle mě má jasné zařazení, ale kdy prý nezařazená, tak nezařazená, to máme rádi asi jen my "škatulkáči"
svoje pocity radši nechám stranou..
28.05.2007 01:23:00 | Rádoby zoufalá
ta druhá sloka,výborná:) a omlouvám se,že jsem tě dneska odbyla...já... jsem zamilovaná,víš?:) a když jsem sama,umím si to nejlíp vychutnat...ale myslím,že mě chápeš:)
05.02.2007 18:05:00 | loveSKA
pomoc...já si to i začala představovat...krásný sen a krásný pocit...
moc pěkná a povedená...dík;)
tvoje liz
03.11.2006 21:04:00 | Lizzzie