Anotace: Co jsem si uvědomila na konci školního roku po jednom roce stráveném ve třídě, ze které jse se těšila až odejdu
Díky za komentík, a máš pravdu, nemusí se za každou cenu rýmovat, taky mi trvalo nějaký čas, než jsem k tomu dospěla, ale dělám stejně všechno, podle toho, jak to cítím... :-)
03.11.2006 11:54:00 | Levandule
Hurá, už jsem našla Tvůj komentář u básně pod Tebou :-) Jo, tak takhle jo :-)
03.11.2006 10:31:00 | Levandule
Souhlasím s Jirkou - i ve své básni píšeš "Skoupá na slovo"....
Bez komentářů bodování fakt nemá moc smysl... Vcítila ses vůbec do těch básní, autorů...?
K básni: máš tam vlastně otázky i odpovědi, jen s tím něco v sobě udělat, že...
03.11.2006 10:28:00 | Levandule
Bez invence, Katko. Výlev. Ne špatný, ale bez invence.
Šuplíkofka. PS: Pokud boduješ a nepíšeš komentáře, vidíš nějaký smysl v počínání tohoto typu? Já nikoli...
03.11.2006 09:59:00 | JirkaS