Kdy naposled jsme viděli koloušky?
Anotace: ....já vim asi sem divná...
Drsný písek
jemně drtí.
Šelest lísek
k pláči nutí.
Prázdné srdce
a plný žaludek.
Mrazí mé srdce,
čeká vděk.
Divnost je okamžik odsouzení.
Starý hrnek s oušky.
Současnost brání našemu snění.
Kdy naposled jsme viděli koloušky?
Komentáře (1)
Komentujících (1)