Jsem rada, zes mi to poslala i prec icq, a mohla jsem Ti vysvetlit, o koho se jedna :)
26.02.2007 14:23:00 | Montynka
Velmi poutavý název. Pak předešlá línie nechává se jen tušit ne znát jako matka strach a otec děs.
píšeš pro mě velmi zajímavým způsobem (v dobrém slova smyslu).
06.01.2007 16:35:00 | černočerný
Ahojky Monty. Ještě si ji po sobě jednou přečti, máš tam vcelku dost překlepů a úplně zbytečně to kazí moc zajímavou a krásně psanou báseň. Řekla bych- je moc dobrá (pro mě tedy určitě) a slovní vyjádření mi sedlo naprosto perfektně do poslední tečky. PS: To bys nevěřila, co po mě ta ochrana proti robotům chce napsat, normálně EPI...šťastná to náhodička. Brou noc.
03.11.2006 23:16:00 | Epona