Trn a květ
Anotace: ...jak promyšlená strategie...
Trn a květ
Trn a květ, jaká promyšlená strategie.
Rostou spolu v opozici a vzduchem vládne harmonie.
Ostrý hrot trnu prolíná se s vůní květu…
A společně i každý zvlášť se prezentují světu,
V rozporuplné síle se provokují navzájem,
A přeci střetu brání souhra, ta vyšší moc nad nimi
V boji nikdo nevyhraje, potřeni jsou balzámem,
Jenž svůj úděl plní slibně a budí v nitru naději.
V tajemné kráse paní noci však prožívají souznění
Byt na okamžik prchlivý - kdy jasný den se mění v tmu,
Svou myšlenkou vládne jeden druhému
Leč jen do chvíle než se opět rozední.
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Behemot
Komentáře (2)
Komentujících (2)