Začátek a konec
Anotace: taková malá úvaha...
Člověk ví a neví,
Člověk má rád a nesnáší,
Člověk miluje a bolí ho to…
Začátek a konec.
Tak odlišné doby a sobě tak vzdálené.
Přesto jedna bez druhé existovat nemohou.
Co nezačne,
Nemůže skončit.
Co neskončí,
Nemůže začít.
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
Komentáře (0)