Míšenka
Zhýralá pubertální léta míjejí míšenku,
Vyryté pocity bez vůně,
V ní zůstávají skryty.
Polib zdivočelou lebeční kost,
Rozevře se království údivu,
A dready z chlupů ti nezachutnají,
Nezachutná ti její lůzy špína…
Slupky něhy se schovávají v krmelci,
Chci mít v krabici schovaného vlastního zrůdného hubeňoura.
Komentáře (0)