Pamatuj
Anotace: život je krátký a i den letí jako voda .. a chyby které uděláme nikdy nemůžeme změnit .. možná jenom čas zapomene..
Pamatuj si; ,,Že každý den je jen jednou za život a je jen na nás jak naložíme s časem, který nám byl dán. Proč stále říkat: ,,Kdybych..."
Komentáře (0)