jsem hrdá a pyšná
Nač plánovat si budoucnost?
Jisté není nic.
Vím jen, že už mám všeho dost
a už nezvládnu nic víc.
Jsem na sebe hrdá však.
Jsem pyšná na to,
co jsem dokázala a co zvládnu. Pak
budu vědět, že to stálo za to.
Vím, já vás nudím,
tím, že vás nutím
číst výlevy puberťačky malé,
která však touží-a to stále,
neplánovat si budoucnost,
a žít ze dne na den,
nepečovat o svou ctnost
a společnost
za hlavu hodit
-to chci jen.
Skrz vlastní život vpřed se brodit,
ale hlavně žít naplno,
neboť každý den může být poslední.
Zhoupnout se s každou nabízenou vlnou,
protože nikdy nevíte, kdy naposledy se rozední...
Komentáře (2)
Komentujících (1)