Proklínám samotu
kterou kolem sebe mám.
Proklínám prázdnotu
se kterou usínám.
Proklínám hlavně sám sebe
že mohu si za to sám.
Proklínám kromě Tebe
všechny co znám.
K čemu proklínání, když nejhorší je zapomínání? Samota je někdy dobrá, ale lépe žíti ve dvou.
07.12.2006 21:31:00 | NikitaNikaT.