Lásečko
Anotace: také valentýnská
Dáreček maličký
tak trochu Vánoce
kouzla a hvězdičky
přáníčko ze srdce:
kéž tě tvá spirála
nahoru vynáší
k výšinám hodným Lva
kde s velkou gramáží
úspěch a štěstíčko
valí se na tebe.
Rozsviť se, Sluníčko,
jsem tady pro tebe.
Komentáře (0)