Anotace: Kdo chce se dovtípí ...:) Kdo nechce, taky se dovtípí ...:)))
Vlastně se jedná o zdánlivý pořádek ve zmatení ...:) O schopnost jedinců vyvolat požár bez sirek. O laskavost bližních být nelaskaví. O polibek hořce bez vůně ...:)
05.11.2006 11:48:00 | Pablitofracek
tenhle nepořádek v rytmu je opravdu velice záměrný ...:) bez něj by pointa nevyzněla ...:)))
05.11.2006 11:44:00 | Pablitofracek
moc dobrá abstakce, snad jen ten pořádek obrazů a návaznost pokulhává ale třeba je to záměrem
05.11.2006 11:23:00 | Pavel Kotrba