Nádherné verše...
snad jen představit si neumím
v andělské tváři soucit...
to byl by možná souhlas se stavem takovým...
vidím tam Lásku...
Lásku s velkým L...
ta totiž dokáže být zázrakem...
:o)
(a já... nepatřím k těmto bytostem...
jako jedová spřízněna jsem spíš s peklem,
občas si čerti zaskočí pro bylin pár,
když třeba v kostech zaloupá... vždyť víš... :o)
16.11.2006 22:26:00 | Cecilka
moc krásná, dotkla se mě...
08.11.2006 20:30:00 | Trdlo
Stín má z anděla strach,protože to jediné mu zbylo..
Moc pěkné,kéž andělů je více než stínů.
07.11.2006 16:38:00 | Karmina