Anotace: ...
achoj...tak se zase po dlouhe době setkavame vidim...tohle je opravdu krasne dilko...trochu sonda do nitra třináctileté puberťačky?...jak píšeš...ne je opravdu nádherná a taky za 100%...alespoň ode mě;)
tvoje liz
05.11.2006 13:50:00 | Lizzzie