Tak jako slunce vkované do polštáře
když v tváři nás budí zašimrání
Prachová křídla a inkoust z kalamáře
maže si ráno ke snídani - Dnes
jako pokaždé, když tiskne svou tvář
a hřeje jak svíce bez ustání
než zhasne a vítr zafučí.
....................................
Nádherná modlitba.
05.11.2006 18:12:00 | Epona