Anotace: jen taková blbost. asi mě za to budete lynčovat, ale aspoň zkusím jestli mi tahle stránka vezme text přes Mozillu.
něco v tom je, ale nemůžu přijít co...mno rozhodně mě to zaujalo...píšeš takovým zvláštním způsobem...chtěla bych vidět tvoje povedené dílko, když o tomhle říkáš, že je to blbost...
tvoje zvědavá liz
btw. vítam tě na literu;)
05.11.2006 16:05:00 | Lizzzie