Jen blázni
Anotace: A zas jedna starší (2002) ... jen takové povzdechnutí nad vlastní nepoučitelností.
Ve věčnosti vteřin se utápím,
kdy přijde konec? - Co já vím.
Myšlenky mizí v temnotách,
jako hlína se mění v pouštní prach.
Jen blázni vidí světlo v tunelech,
jen blázni v hlubinách zadrží dech,
chtějí znát pravdu bez příkras,
víru svou křísí zas a zas.
Komentáře (0)