Mnocedes
Anotace: bezbožná mnohoboženina
Bli bla lalu
La la tralala
Ťan ťaj ťen ťin ťon ťuf
Qvi kva qik
Blik blak blek
Blís líz slíz níz kíz Ngoro
Rutratreki lalopototá nagazcému uigyengálosz
Cigareková fundie
Mnocedes flijérim
Tralala la la
Strejkprot ťon ťin ťan ťif ťif ťif
Ťif ťif ťif ťif
Komentáře (1)
Komentujících (1)