Čas
Anotace: Tohle jsem psala ve dvě ráno.
Přítomná hodinka
smutná je zrovinka
čas se tu zastavil
a mě tak znemožnil
Se s tebou setkat
lásku ti vyznat,
však já už nečekám
že budeš ještě sám.
Já už si nestačím,
jenom se nesnáším.
Moje srdíčko,
v bolesti maličko.
Smutku mi přibývá
láska má se uchová.
Čas se už zpátky nevrátí
bolest se nikdy nezkrátí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)