určitě se vrátíš

určitě se vrátíš

Anotace: ...

Stále doufat,
mnohdy zoufat,
nad časem stráveným
tím hrozným trápením.

Dívám se na hodiny,
co na stěně visí.
Ty jsi koupil kdysi,
jako památku na založení rodiny.

Pak odešel jsi pryč,
mě zůstaly oči pro pláč.
Stal se ze mě národní dříč,
svit mých očí změnil se v zášť.

Jsi stále pryč, ale určitě se vrátíš,
důvod mého bytí do mého života navrátíš.
Až přijdeš zpět, budu zářit štěstím opět,
s radostí do života vytáhneš mě z pekla na svět.
Autor Christien, 06.11.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel