Mašinka

Mašinka

Anotace: :-)))

Vlak hvízdl
..proč..ptáš se
..tady se pokaždé píská..
říká starší mašinfíra
..pěkný holky tady bydlí..
..vím to od táty..
..pískal tu taky..
jiskry létají z komína
babička na zápraží
prádlo na šňůru věší
houf černých vloček
na něj dosedá
trochu se kaboní
(prát že znova musí)
..zase ti blázni..
jen v očích má jiný svit
vyběhne uzardělá maminka
šátkem v ruce třepotá
..holka mávej, jede mašinka..
převzala jsem ten zvyk
na vlaky léta mávala
pokaždé si písk
obláček páry vyfoukl...
a pak
konec mládí
mašinka zmizela
navždy.
Autor isisleo, 06.11.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta se mi moc líbí ...
...jsem jeden čas pracoval na dráze :) ...

14.11.2006 15:45:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí