Život
Anotace: strasti a krásy života (nuda)
život
život je křehký dar
a s tím musíme jít dál
sem tam se brouzdat pustou plání
táhnout břemeno zklamání
rozloučit se z každou smrtí
co potkalo mnoho krásných lidí
mi musíme přihlížet jak oni umírají
ale život jde dál
život má i mnoho krásných věcí
lásku smích a pocit naplnění
láska nám v životě srdce rozpálí
smích pak polénko přiloží
a v našich srdcích se oheň naplnění rozhoří
když tohle vše ve svém srdci máme
nutí nás to žít dále
Komentáře (1)
Komentujících (1)