Anotace: Každý útěk se dá vyjádřit vždycky krapet jinak.
"zkrývá" oprav si, má být skrývá :-)
Jo, tolik smutku, vzdoru, vzteku, ... věř, známe to všichni... jen to každý jinak zpracujeme, jinak prožijeme, jinak z toho vyrosteme... a nemusíme se přitom opírat o berličku drogy atd., a nemusí nás spolknout jakási veřejná anonymní hluchost, slepost, nezájem... fakt :-)
I roboti naznačují, že jsme stejně všichni LaBiLní...
08.11.2006 08:17:00 | Levandule
nastíním Ti jistou situaci: otevřu si jako každej den liter a první co udělám, mrknu do komentářů...chvíli koukám, pak mě něco trkne! zamrkám a zírám...:)to se mi snad ještě nestalo, co je to za blázna, že mi okomentoval snad všechno! Potom už se mi rozlije po ksichtíku úsměv, děkuju!:)
a kde že je to rameno na kterým si můžu pobrečet?
Jinak jsem doopravdy holka
a modrá protože blue
a úchylek mám...spoustu no...:)
a víly vůbec nejsou hodný, jsou smutný a zlý, ty moje můzy...měj se hezky
07.11.2006 18:38:00 | Trdlo
je to super,dal bych 100%,ale líbí se mi co druhý odstavec sorry,ale jinak v poho :)
07.11.2006 14:54:00 | Chonglee