Micinka
Anotace: koťátko, co je trochu do světa :-)
Tak jsi se mi zase ztratila
v té uličce poblíž kostela.
Lákám tě na mlíčko
a baterkou si v té tmě svítím,
nezbývá mi než doufat,
že tě chytím.
Pojď Micko, než přijde kocourek,
a ukáže ti šanšourek.
Ty jsi ještě koťátko,
nemůžeš mít děťátko!
Proč už chceš být dospělá
a mizíš za tmou kostela?
Komentáře (3)
Komentujících (3)