Občas zapomínám
Anotace: ... od mojí drahé kamarádky...
Víš, občas zapomínám,
z čeho jsem utkaná.
Občas zapomínám,
z čeho jsme vzešli.
Občas zapomínám na
křídla motýlí,
vůni rozkvetlých stromů
a jemné pavučinky
rosou poseté.
Víš, občas zapomínám,
že bez toho všeho
smutku propadám.
Občas zapomínám…
Dita P. K.
Komentáře (2)
Komentujících (2)