Variací Proklínám své Zrcadlení
Anotace: Malinko jsem vykradl "hroby"...
Ve stínu pod fíky
milovat slavíky
Proklínám ty tvoje ústa proklínám
Konec zlých věcí ni nevnímám
Dívám se dívám a ty spíš
dovol mi otevřít srdci spíž
Láska je pořád večernice plující černou oblohou
nemůžu zazlývat andělům, že milovat nemohou
Den se v růži skryl
a nám zemřel Karel Kryl
Jde déšť a já jdu sním
naproti dnům nevšedním
Milimetr nebeských rozměrů
dovolí mi připlout do břehů
Komentáře (0)