SOMETHING ABOUT WATER
Anotace: něco o jistém živlu jen tak
Řeka spouštěla své konečky
do oblázků a do cest,
svět zdá se maličký
a já chci byť jen na pár chvil
dotknout se hvězd.
Jsem voda
- tvůj život
- tvůj smích
- tvůj žal
- tvůj hřích
- tvůj strach - taky ses bál
- tvůj cíl - co jsi vybojoval
Řeka proudila si
v nitru a v srdci mém,
spouštěla vlasy
na celou širou zem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)