bez názvu
Anotace: depresivní poezie
Máš dneska trochu strach,
jak dopadne to celé,
kolem víří pylu prach,
když tančí víly směle.
Polehku a pomalu,
vznáší se jak lístek růže ve větru,
neustane celé to nekonečné a smyslů zbavené blouznění...
Komentáře (0)