Zrdcadlo
Anotace: KAždý má občas špatný dny
Pověděl mi takhle
můj obraz v zrdcadle,
hele dámo, co stím?
nevíš jak já s tím ksichtem, pochodím?
Pověděl mi jednou,
jindy mlčenlivý odraz,
hele holka, dělej už něco s ním
s tak smutnou tváří, štěstí neuvařím
Povídá mi znova,
hele holka nebud koza
koukej se zas smát
a život bude ti přát
Kouká na mě,
vyjeveně
nepozná mě
ale tváří se....překvapeně.
Úsměv na tváři
a lesknoucí oči
v zrdcadle tichej obraz
a ten odvedle,už na mě se otočí =Op
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)