Říše Smrti
Anotace: Možná tak...a možná jinak...
Ruka s kosou
pravda bytí
chodí rosou
dušemi se sytí.
Říše její
dobrá není
chaos,křik
a utrpení.
Vidíš pouze
tváře děsu
hledíš dlouze
do pralesu.
Kráčíš stále
dál a dál
na tomhle bále
smrt je král.
Tady je pánem
sluhy chce
a to ti navždy
zůstane.
Komentáře (3)
Komentujících (3)