Můj život
Můj život....
jen kapka inkoustu rozlitá na papíře,
svíjí se, roztéká jako chapadla chobotnice.
Můj život....
jen malý květ plané růže,
jež bojí se rozkvést.
Jen na chvilku, okamžik......
rozáhnout okvětí....jako křídla káně.....
a uletět z tohoto světa......někam....
daleko..pryč
Můj život.....
jen kapka v moří,
co sic kříčí a velmi se bouří
nezhasí plamen nenávisti....
v lidských srdcích.
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)