Barevný život
Anotace: Napsal jsem to jednoho večeru v baru, u přípitku s krvesajem.... :))
Vychutnávej život svůj s láskou,
po soušcích usrkávej života,
jenž purpurovou barvou,
barví naše srdce
a plamen modrorudý
živý nás též,
plní naše plíce
a užívej si každé vteřiny,
jako poslední by byla,
vždyť život,
barev plný jest...
Komentáře (0)