... tahle ... mi unikla ... takže dodatečně napravuji ...
krásně starodávně oslavná .. já jsem také téměř už ... starodávný
a láska ... to je fenomén ... nadčasový ..
11.11.2006 03:16:00 | HarryHH
moc prijemne pocteni..vazne...hezky se to cetlo lecos to i reklo...
10.11.2006 19:37:00 | Lady Celebrian
slova jsou volená tak nějak staromodně, stylem který se už nenosí, ale komu na tom záleží, že?
09.11.2006 20:06:00 | Pavel Kotrba