RÁNO KDYŽ USEDNU
Anotace: no no no, prostě mě to napadlo
Ráno když usednu
myšlenky zatlačím
potom se nazvednu
divit se nestačím
Tak jako každý den
po noci prosněné,
.....není to o verších...
myšlenky spláchnul jsem
....neb byly zbytnělé.
Komentáře (3)
Komentujících (3)